VORES MENU

FORSLAG & IDÉER TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT

DET INNOVATIVE KØKKEN

Menu 1


Pocheret kammusling

i vanilje og hyldeblomst


Jomfruhummerravioli

champagneskum og røgede mandler


Iskold ærteshots - lime og mynte


Rosastegt kalvemørbrad i trøfler

Frikassé af årstidens torvegrønt

Kartoffelspecialitet


Chokaladequenelles

Mosaik af årstidens mange muligheder


Pris pr. couvert

dkr. 625,00

Menu 2


Lun torskekæbe

rødbedebisque - pastinak


Rilette af and

Terrine af fois gras - æblesirup


Gratiné af lime - ingefær - bobler


Filet af krondyr

mosaik af svampe og kirsebær

Soufflé af kartofler og jordskokker - spinat


Panna cotta - lime - lakrids

Kold pæresuppe


Pris pr. couvert

dkr. 625,00





DET KLASISKE KØKKEN - BUFFET


Menu 1


Carpaccio - råmarineret oksefilet
parmesan og oliven.


Røget laks med purløgscreme.


Tomatsalat med frisk mozzarellaost
basilikumspesto.


Kalveculotte.
Grillet kyllingefilet - emmentaler - parmaskinke


Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan.


Fransk kartoffelsalat med grøntsager i marinade.


Tzatziki


Pris pr. couvert

dkr. 310,00



Menu 2


Butterdejsskål  spæde salater - rejesalat


Bagt laks med krydderurter

Årstidens torvegrønt


Stegt kyllingebryst med oliventapenade


Helstegt  oksefilet - rosmarin

Flødebagte kartofler med 2 slags løg

            Tomatsalat med feta - rødløg


Salatbuffet med 12 slags torvegrønt Toppings


Tung chokoladekage - vaniljecreme


Pris pr. couvert

dkr. 325,00


HELAFTENS ARRANGEMENT

- VINE TILPASSET MENUEN FRA DKR. 150,00 PR COUVERT

Menu 1


2 slags røgede skinker

Syltede løg - hjemmerørt aioli - blomster


Krydderurtefarseret svinefilet

Små nye kartofler

med
basilikum og røget havsalt

Sauce brunoise


Årstidens

sprøde salat


Rabarber kage

Vaniljeskum


Pris pr.
couvert

dkr. 255,00


Menu 2

Varmrøget laks i citron og mandler

Luftig agurkecreme


Langtidsstegt oksefilet ( 4 timer)

Gratinerede nye kartofler med løg

Rødvinssauce

 

Salat med spæde spinat - asparges

og Vaniljestegt rabarber


Krammet spidskål med
limemarinade og urter


Salat med blommetomater - feta og rødløg


Chokolade - ananaskage

Kokoscreme


Pris
pr. couvert dkr.

dkr.295,00



Menu 3

Varmrøget laksefilet

På sprøde salater -
røget mandelstøv - citronolie


Rosastegt farseret
kalvemørbrad


Kartoffelroulade med spæd spinat og purløg

Svampesauce med tomat og fløde


Grønsagsfrikasse


Årstidens 2 sprøde salater


2 slags chokoladecreme - orangelåg

Nøddecrunch


Pris
pr. couvert

dkr. 325,00



Frokostkokken Gourmet & vin - Møllevejen 23 - Århus 8000 C - Kontakt 20747794
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang