VORES MENU
FORSLAG & IDÉER TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT
DET INNOVATIVE KØKKEN
Menu 1
Pocheret kammusling
i vanilje og hyldeblomst
Jomfruhummerravioli
champagneskum og røgede mandler
Iskold ærteshots - lime og mynte
Rosastegt kalvemørbrad i trøfler
Frikassé af årstidens torvegrønt
Kartoffelspecialitet
Chokaladequenelles
Mosaik af årstidens mange muligheder
Pris pr. couvert
dkr. 625,00
Menu 2
Lun torskekæbe
rødbedebisque - pastinak
Rilette af and
Terrine af fois gras - æblesirup
Gratiné af lime - ingefær - bobler
Filet af krondyr
mosaik af svampe og kirsebær
Soufflé af kartofler og jordskokker - spinat
Panna cotta - lime - lakrids
Kold pæresuppe
Pris pr. couvert
dkr. 625,00
DET KLASISKE KØKKEN - BUFFET
Menu 1
Carpaccio - råmarineret oksefilet
parmesan og oliven.
Røget laks med purløgscreme.
Tomatsalat med frisk mozzarellaost
basilikumspesto.
Kalveculotte.
Grillet kyllingefilet - emmentaler - parmaskinke
Salat af pasta, spinat, bacon og parmesan.
Fransk kartoffelsalat med grøntsager i marinade.
Tzatziki
Pris pr. couvert
dkr. 310,00
Menu 2
Butterdejsskål spæde salater - rejesalat
Bagt laks med krydderurter
Årstidens torvegrønt
Stegt kyllingebryst med oliventapenade
Helstegt oksefilet - rosmarin
Flødebagte kartofler med 2 slags løg
Tomatsalat med feta - rødløg
Salatbuffet med 12 slags torvegrønt Toppings
Tung chokoladekage - vaniljecreme
Pris pr. couvert
dkr. 325,00
HELAFTENS ARRANGEMENT
- VINE TILPASSET MENUEN FRA DKR. 150,00 PR COUVERT
Menu 1
2 slags røgede skinker
Syltede løg - hjemmerørt aioli - blomster
Krydderurtefarseret svinefilet
Små nye kartofler
med
basilikum og røget havsalt
Sauce brunoise
Årstidens
sprøde salat
Rabarber kage
Vaniljeskum
Pris pr.
couvert
dkr. 255,00
Menu 2
Varmrøget laks i citron og mandler
Luftig agurkecreme
Langtidsstegt oksefilet ( 4 timer)
Gratinerede nye kartofler med løg
Rødvinssauce
Salat med spæde spinat - asparges
og Vaniljestegt rabarber
Krammet spidskål med
limemarinade og urter
Salat med blommetomater - feta og rødløg
Chokolade - ananaskage
Kokoscreme
Pris
pr. couvert dkr.
dkr.295,00
Menu 3
Varmrøget laksefilet
På sprøde salater -
røget mandelstøv - citronolie
Rosastegt farseret
kalvemørbrad
Kartoffelroulade med spæd spinat og purløg
Svampesauce med tomat og fløde
Grønsagsfrikasse
Årstidens 2 sprøde salater
2 slags chokoladecreme - orangelåg
Nøddecrunch
Pris
pr. couvert
dkr. 325,00